У Харкові засудили ґвалтівника, який поглумився над двома неповнолітніми дівчатами

Октябрський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про зґвалтування двох неповнолітніх дівчат. Напад стався ще у 2012 році. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові засудили ґвалтівника, який викрав жінку на першій зустрічі

За даними слідства, інцидент стався поряд з пляжем на річці Мжа в Нововодолазькому районі. Зловмисник помітив двох дівчат, які купалися та відпочивали. Коли вони пішли додому, чоловік простежив за ними й в непомітному місці накинувся на жертв. Він вдарив одну з неповнолітніх і змусив їх піти з ним.

У кущах фігурант вимагав, щоб дівчата роздяглися, а після відмови – душив одну з них до втрати свідомості. Злякавшись за своє життя, потерпілі виконали всі бажання уродженця Мерефи. Зловмисник двічі поглумився над ними, після чого відпустив.

У Харківській області завдяки допомозі людей знайшли підозрюваного в зґвалтуванні

У ході розгляду чоловік не визнав своєї провини. Підсудний стверджував, що не був знайомий з дівчатами та нікого не ґвалтував. Вони нібито впізнали його, оскільки бачили в наручниках під час слідчих дій. Фігурант також заявив, що його обмовили, можливо, з політичних мотивів.

Однак вину чоловіка підтвердили обидві жертви та результати експертиз. За зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним способом його засудили до дев’яти років позбавлення волі. Наразі рішення не набрало чинності та може бути оскаржене в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі