У Харкові засудили рецидивіста, який напав з ножем на продавчиню

Орджонікідзевський районний суд Харкова визнав винним 47-річного чоловіка за фактом замаху на умисне вбивство та розбій. Про це 16 червня повідомили в пресслужбі прокуратури в Харківській області.

У Харкові київського підлітка затримали за підозрою в збройному розбої

У травні 2020 року раніше судимий чоловік випив, взяв з дому кухонний ніж і пішов на злочин. Помітивши відкриті службові двері в кіоску, він зайшов всередину і, погрожуючи 51-річній продавчині ножем, вимагав віддати гроші з каси. Жінка відмовилася, тоді рецидивіст вдарив її ножем, зірвав фартух, у кишені якого знаходилвся виторг, і зник. Зловмисник забрав з собою 800 гривень.

Орджонікідзевський райсуд міста визнав його винним у “замаху на вбивство” та “розбій” і засудив до 10 років ув’язнення з конфіскацією всього належного майна. Вирок набере чинності після закінчення термінів на апеляційне оскарження.

Біг, але провалився крізь дах: на “Барабашово” затримали підозрюваного в розбої

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили підставного комунальника, який грабував жінок. У 2019 раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир у Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господарку, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності та кредитну карту.

Коментарі