У Харкові засудили жінку, яка хвалила умови в російській окупації

Київський районний суд Харкова ухвалив вирок уродженці Богодухівського району, яка хвалила умови у російській окупації. Жінка повністю визнала провину. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові затримали навідника російських окупантів (фото)

За даними слідства, 27 квітня фігурантка говорила телефоном зі своїм знайомим, який у цей час перебував у тимчасово окупованому селі Колесниківка у Куп’янському районі.

Вона заявила, що захоплення росіянами населених пунктів зменшує кількість артилерійських обстрілів та авіаударів. Тому, мовляв, життя на окупованих територіях краще, ніж в Україні.

Виправдовував російську агресію в Україні: мешканцю Івано-Франківська вручили підозру (Фото)

Під час розгляду жінка визнала свою провину та уклала угоду з прокурором Василем Пановим (раніше вже неодноразово фігурував у таких домовленостях).

За виправдання російської агресії Любов Буркун засудили до трьох років ув’язнення з роком умовно. Вердикт може бути оскаржений у апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі