У Харкові затримали ключових членів Нацкорпуса за підозрою в рекеті

Чоловіків підозрюють у вимаганні грошей у бізнесменів, які працюють на ринку ритуальних послуг. Про це повідомляє Dетектів-Info з посиланням на власні джерела.

За інформацією ЗМІ, фігуранти займалися рекетом протягом останніх трьох років. Журналісти повідомляють, що окремим членам Нацкорпуса інкримінують вимагання, поєднане з погрозами, а також умисне знищення майна. Лідерами угруповання Dетектів-Info називає Артема Мошенського, пораненого 30 червня на Салтівці в результаті замаху, та Сергія Величка (“Чилі”).

“Ми приїхали мирно поговорити”: член “Нацкорпуса” розповів про бійку в Харкові

 

За даними видання, 5 серпня СБУ провела близько 50 обшуків за місцем проживання фігурантів та в офісах організації, виявивши там зброю та боєприпаси. У пресслужбі СБУ Newsroom підтвердили, що “на території Харківської області проводяться оперативно-слідчі дії з представниками Нацкорпуса”. Подробиці в спецслужбі пообіцяли повідомити пізніше.

Нагадаємо, заступник директора охоронного агентства “Корпус” Артем Мошенський був важко поранений в шию 30 червня у дворі власного будинку на вулиці Джерельній. Понад тиждень 31-річний чоловік знаходився в харківській “невідкладній”. За даними Newsroom, раніше він служив у “Східному корпусі”, брав участь в антитерористичній операції та був одним з лідерів харківських ультрас. 8 липня чоловіка відправили на лікування до Ізраїлю.

Коментарі