У Харкові затримали нелегального торговця новорічними ялинками (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними поліції, 23 грудня під час патрулювання офіцери Малоданилівської громади виявили незаконну точку з продажу новорічних ялинок. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у продавця відсутні дозвільні документи місцевого виконавчого комітету для торгівлі.

У Харкові патрульні розшукали водія, який проїхав перехрестя на червоне світло

За даним фактом правоохоронці склали протокол за статтею 152 (“Порушення державних стандартів і правил благоустрою територій”) КУпАП. Чоловікові загрожує штраф у розмірі 1700 гривень.

1_1.jpg

 

У Харкові оштрафували батьків школярів, які курили в метро

Нагадаємо, раніше Московський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про спробу підкупу патрульного поліцейського. Фігурант визнав свою провину та пішов на угоду зі слідством. За даними слідства, п’яний співробітник “Харківських теплових мереж” їхав на своєму мотоциклі Suzuki GSR 600, коли його зупинили копи. Чоловік вирішив “домовитися” з правоохоронцями та запропонував командиру роти патрульних тисячу гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі