У Харкові затримали п’яного водія: рівень алкоголю в крові перевищував норму в 14 разів

Порушник намагався зам’яти інцидент і пропонував поліціянтам хабар у розмірі 3000 гривень. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними відомства, вранці 9 червня на вулиці Достоєвського правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2105. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки сп’яніння та запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Результат показав 2,9 проміле, що в 14,5 раза перевищує допустиму норму – 0,2.

У Харкові п’яний водій вилетів на тротуар і врізався в паркан

Щоб уникнути покарання, водій легковика кілька разів пропонував патрульним хабар у розмірі 3000 гривень. Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за спробу підкупу та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Відносно водія також склали протокол за статтею 130 (“керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП.

Два ДТП при затриманні п’яного водія: пошкоджено п’ять машин

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті ДТП перекинулася іномарка. Інцидент стався на вулиці Дружби Народів, 238. За інформацією патрульних, водій автомобіля Opel Vectra не впорався з керуванням і врізався в припаркований ГАЗ. У результаті зіткнення іномарка перекинулася на дах, проте чоловік, що знаходився за кермом не постраждав.Інспектори, що прибули на місце запропонували чоловікові пройти тест, який показав наявність в крові 1,7 проміле алкоголю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі