У Харкові затримали серійного зломщика платіжних терміналів — поліція

Чоловікові може загрожувати до шести років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

За даними слідства, 12 грудня близько 04:30 на вулиці Леся Сердюка невідомий за допомогою спецінструменту просвердлив кілька отворів в корпусі платіжного термінала і викрав понад 37 тисяч гривень.

У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Того ж дня поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 41-річний раніше судимий харків’янин. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікові вручили підозру за статтею 185 (“крадіжка”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Під час розслідування правоохоронці встановили причетність чоловіка до 40 аналогічних правопорушень, скоєних на території міста. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

2.jpeg

 

У Харкові рецидивіст вкрав обладнання для ліфтів на п’ять мільйонів гривень – поліція

Нагадаємо, раніше в Харківській області рецидивіст вбив 79-річного чоловіка заради пенсії. Надзвичайна подія сталася в селі Грушуваха. Раніше судимий 26-річний житель села Мечебилово кілька днів таємно жив на горищі в будинку пенсіонера. Підслухавши телефонну розмову, він дізнався, що літній чоловік отримав пенсію. Дочекавшись ночі, фігурант пробрався в будинок і став обшукувати кімнату. Він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей момент господар будинку помітив злодія і вдарив його палицею. У відповідь рецидивіст накинувся на пенсіонера і став бити його ногами. Коли потерпілий впав, хлопець витягнув з кишені жертви 800 гривень і зник. Пізніше від отриманих травм пенсіонер помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі