У Харкові завтра залишаться без гарячої води та опалення понад 100 будинків

У Московському та Київському районах Харкова 7 грудня планують відключити гарячу воду та опалення. Ремонтні роботи проходитимуть на двох магістралях, їх планують закінчити того ж дня. Про це повідомили в пресслужбі “Харківських теплових мереж”.

З труби валила пара: у Харкові на ТЕЦ-3 стався збій

З 08: 00 до 20: 00 комунальники хочуть відремонтувати трубу в Київському районі. Відключення торкнеться 50 житлових будинків, п’ять дитсадків, три школи та дві лікарні на вулицях Барабашова, Академіка Павлова, Валентинівської та Героїв праці.

Роботи в Московському районі триватимуть з 10:00 до 22:00. Без опалення залишаться 63 будинки, п’ять дитсадків і дві школи. Померзнути доведеться жителям вулиць Академіка Павлова, Гвардійців Широнінців, Валентинівської та Героїв праці.

В одному з районів Харкова понад 50 будинків залишилися без гарячої води та опалення

Нагадаємо, раніше в Харкові на підсвічування фентезі-парку вирішили витратити ще 64 мільйони гривень. Як повідомили в ХАЦ, в Технічному завданні до закупівлі майже все стосується монтажу електроніки та світлового обладнання. Аукціон призначили на 9 грудня. Теоретично, після проведення робіт сума ремонту може бути менше вартості договору. За підрахунками антикорупціонерів, загальна вартість ремонту скверу становить вже близько 200 мільйонів гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі