У Харкові жінка стрибнула з мосту

У Харкові на залізничній станції “Основа” жінка намагалася звести рахунки з життям. Постраждалу доставили в лікарню, проте зараз вона знаходиться у важкому стані. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

За даними правоохоронців, сьогодні о 08:45 харків’янка 1967 року народження кинулася з мосту. В результаті падіння вона вижила, але отримала важкі травми. Інформацію про те, що трапилося зареєстрували в Журналі єдиного обліку, зараз поліцейські встановлюють всі обставини НП.

Мати трьох дітей стрибнула з даху 16-поверхового будинку

Нагадаємо, раніше в Харкові копи врятували хлопця, який мав намір стрибнути з моста. Під час патрулювання Московського району поліцейські помітили харків’янина, який сидів на перилах мосту. Інспектори зупинили машину та поспішили на допомогу. У момент, коли вдалося підійти максимально близько, патрульний Сергій Лозовий схопив хлопця та перетягнув його в безпечне місце за перила. Юнак розповів поліцейським, що через проблеми у відносинах він прийшов на це місце для роздумів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі