У Харкові жінка викинулася з вікна

У Московському районі Харкова правоохоронці розслідують обставини смерті 64-річної жінки. Її тіло знайшли під вікнами багатоповерхового будинку на вулиці Валентинівській. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові 89-річна пенсіонерка викинулася з вікна

Раніше інформація про трагедію з’явилася в соціальних мережах. За словами очевидців, загибла тримала в руках свої документи. Автори публікації також стверджують, що харків’янка страждала психічним розладом.

У пресслужбі обласного управління Нацполіції розповіли, що жінка викинулася з вікна власної квартири на восьмому поверсі. На тілі не виявили ознак насильницької смерті.

Тіло знайшли біля багатоповерхівки: поліція розслідує самогубство харків’янки

Нагадаємо, раніше в Харкові на спортмайданчику знайшли повішеного чоловіка. Перехожі знайшли тіло в неділю, 13 червня, і викликали на місце поліцію. За інформацією правоохоронців, загиблому чоловікові 42 роки. Інформацію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі