У Харкові зіткнулися два таксі: постраждала жінка з трирічною дитиною

Харківські правоохоронці розслідують обставини аварії, що трапилася вчора ввечері в Холодногірському районі. В результаті зіткнення двох легковиків травми отримали жінка та її син. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Під Харковом через зварювання згорів легковик

Раніше інформація про ДТП біля Благовіщенського собору була опублікована в соціальних мережах. За словами очевидців, дитина отримала важкі травми.

“Пишуть, що в одному з таксі були двоє дітей з матір’ю. У одного з дітей є серйозні травми. Так само водія забрала швидка, а другого копи (швидше за все на огляд)”, – писали користувачі міських Telegram-каналів.

Однак в поліції не підтвердили відомості про серйозні тілесні ушкодження у дитини. За даними силовиків, вчора на перехресті вулиць Благовіщенської та Різдвяної зіткнулися автомобілі Nissan Leaf та Hyundai Accent. Двох пасажирів з другої машини доставили в лікарню. Однак після огляду медики відпустили 36-річну жінку та її трирічного сина.

photo_2021-09-14_12-02-02_2.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше Богодухівський районний суд виніс вирок винуватцю смертельної ДТП. П’яний водій автомобіля ВАЗ-2107 при розвороті ліворуч зіткнувся з Opel Astra, який їхав по зустрічній смузі. В результаті аварії травми отримали троє людей. Двоє пасажирів “сімки”, 25-річний хлопець і чотирирічна дитина, пізніше померли в лікарні. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини, суд засудив фігуранта до восьми років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі