У Харкові зіткнулися Ford і машина швидкої допомоги (Фото)

Сьогодні на Салтівському шосе сталася ДТП. Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця аварії.

За словами свідків, неподалік від Харківської гімназії №43 зіткнулися автомобіль Ford та машина швидкої допомоги. В результаті аварії пасажирку легковика затиснуло в салоні.

photo_2021-11-03_14-04-42.jpg

 

У Харкові п’яний водій врізався у фуру

У прес-службі патрульної поліції Харківської області та Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф подробиці події пообіцяли надати пізніше.

У Харкові на парковці біля супермаркету зіткнулися сім автомобілів

Нагадаємо, раніше в Харківській області на трасі перекинулася автоцистерна. 9 жовтня поліцейським надійшов виклик про вантажівку DAF, що перекинулася, на 105 кілометрі автошляху “Харків-Перещепине-Дніпропетровськ”. Правоохоронці з’ясували, що під час руху в автомобіля лопнуло колесо, 52-річний водій не впорався з керуванням, після чого вантажівка перекинулася. Водія доправили до Красноградської районної лікарні без серйозних пошкоджень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі