У Харкові зіткнулися легковики: травми отримали двоє людей

На Салтівці сталося ДТП з постраждалими. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

У Харківській області в аварії загинули водій і пасажир легковика

8 липня близько 13.00 на проспекті Тракторобудівників, 1 зіткнулися Chevrolet Aveo та Daewoo Matiz. В аварії травми отримали двоє людей – водій і пасажирка останнього авто. Медики швидкої допомоги доставили їх в лікарню. На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Зараз правоохоронці з’ясовують обставини ДТП.

У Харкові патрульного підозрюють у п’яному ДТП

Нагадаємо, раніше в Харкові на вулиці конопляного, 76/1 сталася аварія, у якій загинув чоловік. Тіло водія довелося вирізати зі спотвореної машини. Як з’ясувалося, автомобіль Nissan Teana врізався в дерево. Бійці ДСНС дістали з авто труп водія, а також потерпілу пасажирку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі