У Харкові зіткнулися Lexus, Mercedes та BMW (Відео)

У Немишлянському районі Харкова сталася аварія, в результаті якої постраждав водій. Одну з машин відкинуло на бордюр. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

Аварія з кортежем Ярославського: з водія зняли звинувачення

Раніше відеозапис з місця ДТП з’явився в соціальних мережах. Спочатку користувачі стверджували, що одна з водіїв була п’яна, проте потім з’явилося спростування цієї інформації.

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції розповіли подробиці того, що сталося. За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні о 10:00 на перехресті Московського проспекту та вулиці Харківських Дивізій. В результаті зіткнення Lexus, BMW та Mercedes постраждав водій першої машини. Його доставили в лікарню. Обставини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше в Харкові позашляховик протаранив легковик. Аварія сталася ввечері 23 листопада на вулиці Шевченка. Близько 20:10 зіткнулися автомобілі Ford Ranger та Mazda. Як повідомили у відділі комунікації обласного управління Нацполіції, в ДТП постраждав 17-річний пасажир легковика. Після огляду медики відпустили молодика додому.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі