Аварія з кортежем Ярославського: з водія зняли звинувачення

З Олександра Бережного, який повідомив в поліцію, що перебував за кермом автомобіля Mersedes-Benz G63 під час аварії на Чугуївській трасі, зняли звинувачення в скоєнні ДТП зі смертельним результатом.

Про це Newsroom повідомив адвокат чоловіка Тарас Богдашевський.

Сьогодні в Київському райсуді Харкова мало відбутися засідання з обрання запобіжного заходу для водія, однак прокуратура відкликала клопотання та кримінальне провадження щодо Бережного закрили. Водночас за словами Богдашевського, в ніч на 11 лютого в будинку чоловіка провели обшуки та через дружину йому передали нову підозру за статтею Кримінального кодексу – “приховування злочину”.

“З обшуком до нього з’явилися вночі, що саме по собі дивно та незаконно, тому що обшук повинен проводитися в денний час. Він не ночував вдома, тому підозру передали через дружину. Я не готовий зараз коментувати, наскільки законно це було зроблено”, — говорить Богдашевський.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Що вилучили під час обшуку за місцем проживання водія, захисник не уточнив, оскільки на той час не був присутній на місці.

Також юрист повідомив, що після аварії його підзахисний втратив телефон, проте ні слідчі, ні представники прокуратури не намагалися зв’язатися з чоловіком через адвоката.

Раніше в Нацполіції повідомили, що викликали Олександра Ярославського на допит.

Коментарі