У Харкові зіткнулися Toyota Rav 4 і Lexus: одного з постраждалих вирізали рятувальники

Удень 21 липня на Окружній зіткнулися автомобілі Toyota Rav 4 та Lexus. Аварія сталася о 14:08 біля повороту на Салтівське шосе. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У результаті зіткнення постраждали три людини. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту витягли з позашляховика потерпілого та передали його медикам. Пацієнта доставили в Харківську лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

Під Харковом жінка стала жертвою ДТП

Нагадаємо, раніше в Харкові сталася аварія, жертвою якої став хлопець 1997 року народження. Він був за кермом машини таксі Bolt. 3 січня на перехресті Окружної та дороги Циркуни-Харків столнулісь Renault Logan і вантажівка DAF. Водій першого автомобіля загинув на місці, чоловік, який перебував за кермом фури – не постраждав. До ліквідації наслідків ДТП залучили рятувальників. Бійці ДСНС відключили клеми та перекрили вентиль газового балона, після чого вирізали з салону тіло загиблого хлопця.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі