У Харкові знову шукають вибухівку в школах та торгових центрах

У Харкові силовики перевіряють інформацію про мінування семи шкіл, двох вузів та трьох торгово-розважальних центрах. Зараз в цих об’єктах працюють вибухотехніки. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

Мінування п’яти харківських будівель виявилося хибним

Інформація про вибухівку надійшла сьогодні о 10:40. За даними користувачів соцмереж, зловмисник заявив про мінування шкіл №11, №24, №32, №45, №63, №80, А також ТРЦ “Космос” та “Ave Plaza”. У поліції поки не уточнюють, в яких вузах проходить перевірка.

Нагадаємо, вчора якийсь Руслан пообіцяв підірвати шість навчальних закладів у Новобаварському, Слобідському, Київському, Холодногірському та Шевченківському районах міста. Фігурант надіслав повідомлення з безліччю помилок і вимогою перерахувати сім мільйонів гривень на два мобільних номери. За рішенням голови обласного управління поліції, перевірку провели у всіх 193-х школах міста, а також у 23-х технікумах.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі