У Харкові звільнили заступника голови облради, який перебуває під слідством

На пленарному засіданні, яке відбулося 25 листопада, депутати обласної ради проголосували “за” звільнення Андрія Малиша з посади заступника голови. Зі 102 присутніх у залі обранців, 100 підтримали відставку. Сам Малиш не голосував.

Раніше стало відомо, що депутат від фракції “Опозиційна платформа – За життя” написав заяву про відставку. При цьому Андрій Малиш залишається депутатом обласної ради.

Андрія Малиша призначили заступника голови облради 11 грудня 2020 року. Він став єдиним заступником голови облради від “Опозиційної платформи – За життя”. На момент обрання депутатом він був приватним підприємцем. Раніше чоловік керував Харківським заводом шампанських вин. Зараз підприємство знаходиться в стані банкрутства. Крім того, Андрій Малиш є керівником компаній “Альпарі” і “Магнум-С” (оптова торгівля), а також одним з бенефіціарів тенісного клубу в парку Горького.

Сина Кернеса хочуть призначити першим заступником голови облради

Нагадаємо, Андрія Малиша, а також ексголову обласної ради Артура Товмасяна та адвоката Руслана Танабаша підозрюють в отриманні 1,05 мільйона хабаря. За версією слідства, вони вимагали гроші від керівника комунального підприємства за продовження контракту.

Коментарі