У Києві поліцейські повернули сумку з грошима літній жінці (Відео)

8 грудня до поліції надійшло повідомлення про підозрілий предмет на сходинках сходової клітки багатоповерхового будинку. Це була жіноча сумка.

Про це повідомляє поліція Київської області, розмістивши відео у своєму Facebook.

За вказаною адресою прибули працівники відділу реагування патрульної поліції Вишгородського управління поліції Київщини. Поліцейські, після перевірки на предмет наявності вибухонебезпечних предметів, виявили в сумочці документи та значну суму грошей.

“Дух України”: лікар з Харкова потрапила на обкладинку журналу”Time”

З’ясувалося, що господиня даної сумки, на ім’я якої були знайдені документи, проживає в цьому ж будинку. Літня жінка забула сумку на сходинках поки йшла у свою квартиру.
Поліцейські повернули сумку разом з усім її вмістом, за кумедним збігом обставин саме в День народження жінки. На той момент, поки правоохоронці не прийшли у квартиру, вона навіть не згадала про втрату.

“Чергове підтвердження того, що порядність і чесність людини виховуються не на службі, і ніяк не пов’язані з професією, а це прості людські якості, які ще з дитинства закладаються батьками і вчителями”, — прокоментував подію глава поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Свято переноситься в метро: новорічна ялинка на станції Харківського метрополітену (Фото)

Поліція Київщини вдячна небайдужій громадянці, яка викликала наряд за адресою знаходження підозрілого предмета, за своєчасне звернення до поліції. Правоохоронці закликають громадян у подібних випадках негайно телефонувати на спецлінію “102”.

Коментарі