У Криму висадився український десант в рамках спецоперації — розвідка

Сьогодні зранку, 24 серпня, біля населеного пункту Маяк в окупованому Криму відбувся бій за участю плавзасобів та авіації. Про це “Суспільному” повідомив речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

“В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки у взаємодії з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється”, — заявив Юсов.

Очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв’ю “Радіо Свобода” сказав , що українські війська мають можливість досягти будь-якої точки тимчасово окупованого Криму для ураження позицій армії РФ.

За словами Буданова, для деокупації Криму є багато різних варіантів, але “без військових, бойових дій це неможливо”.

“Ті, хто наробив дурниць, їм краще виїхати. А тим, хто чекає, треба готуватися і робити все для допомоги, перш за все, розвідувальним органам, ну і далі, коли вже війська підуть у відкриту. Для підтримки, для створення сприятливих умов. Для того, щоб це сталося просто швидше. І найбільш безкровно, як це тільки можливо буде зробити”, — сказав очільник ГУР.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі