У Києві поліція виявила арсенал зброї та нарколабораторію на 10 мільйонів гривень (Фото)

Про це 25 серпня повідомили у Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, правоохоронці викрили групу чоловіків, які у промислових масштабах виробляли метадон та амфетамін. Заборонені речовини фігуранти продавали через інтернет-магазини.

Під час обшуків у Києві та Київській області правоохоронці виявили нарколабораторію та склад із готовою “продукцією” на 10 мільйонів гривень, а також арсенал зброї.

Поліцейські вилучили понад 16 кілограмів метадону, один кілограм амфетаміну, понад 100 літрів прекурсорів, 75 одиниць лабораторного обладнання, а також 37 гранат різного маркування, вісім запалів УЗРГМ, п’ять одиниць вогнепальної зброї та понад чотири тисячі набоїв.

“Організатора нарколабораторії затримано, йому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Встановлюються усі учасники злочинної групи. Слідчі дії продовжуються”, – повідомили у Генпрокуратурі.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі