У масштабній ДТП під Харковом загинула жінка, серед постраждалих – дитина (Фото)

Про це кореспонденту Newsroom 1 листопада повідомили у Державному бюро розслідувань.

За інформацією відомства, 30 жовтня у Харківському районі біля санаторію “Роща” сталася ДТП за участю трьох легкових автомобілів та вантажівки.

Внаслідок зіткнення двох легковиків одну машину відкинуло на смугу зустрічного руху, де вона зіткнулася з вантажівкою та ще одним легковиком. За даними ДБР, за кермом одного з транспортних засобів перебував співробітник правоохоронних органів.

Внаслідок аварії пасажирка одного з легкових автомобілів загинула на місці, ще троє людей, у тому числі малолітня дитина, отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалих доправили до лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі