У Мелітополі партизани “підрізали” горло російському окупанту, який чіплявся до неповнолітньої дівчини (Відео)

Про це 22 серпня повідомили у прес-службі Управління стратегічних комунікацій ЗСУ; мер Мелітополя Іван Федоров.

У тимчасово окупованому Мелітополі партизани розправилися з окупантом, який на вулиці домагався неповнолітньої дівчини”, – йдеться у повідомленні УСК ЗСУ.

За інформацією мера міста Івана Федорова, партизани Мелітополя “жорстоко розправилися з окупантом, який чіплявся до дітей”.

“Годину назад солдат росії намагався домагатися неповнолітньої дівчини прямо на вулиці в одному з мікрорайонів міста. Наші партизани всюди. Окупантові “підрізали” горло. Символічно, що це сталося на вулиці Героїв України. Зґвалтування — є тяжким військовим злочином, а також однією зі складових геноциду. Наші ЗСУ знайдуть кожного, хто вчиняє ці страшні злочини з нашими жінками та дітьми! Кожен відповість за вчинене”, — написав Іван Федоров.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі