У мережі з’явилися фото харківської ялинки з висоти пташиного польоту

24 грудня в Україні стартувало голосування за кращу новорічну ялинку країни. Символи свята були зняті за допомогою дронів з висоти пташиного польоту. Про це повідомили на сервісі Lun.ua.

ТОП-7 страшних квартир, які здають в оренду в Харкові

Минулого року переможцем конкурсу стала новорічна красуня з Миколаєва, в топ-3 також увійшли “представниці” Луцька та Черкас. Тепер у голосуванні беруть участь ялинки з більш ніж 20 міст України. Серед них: три “кандидатки” з Києва, а також хвойні з Харкова, Дніпра, Чернівців, Чернігова, Кременчука, Сум, Рівного, Запоріжжя та інших населених пунктів. Вибрати кращий символ Нового року можна тут.

bez_nazvaniya.png

Фото: misto.lun.ua

Нагадаємо, раніше в Харкові відкрили Фентезі-парк зі скульптурами, що світяться. У сквері на вулиці Плеханівській встановили сцену та великий дитячий майданчик, реконструювали фонтан, упорядкували зони відпочинку з лавками, а також змонтували декоративне підсвічування, системи звукового супроводу та відеоспостереження. На газонах встановили фігури фантастичних героїв. У вечірній час парк перетворюється за допомогою проєкційних технологій.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі