У мережі з’явився запис смертельної ДТП під Харковом (Відео)

На записі, який очевидці трагедії сьогодні опублікували в мережі Telegram, показано момент ДТП у районі села Кутузівка. Автомобіль BYD виїхав на смугу зустрічного руху, після чого сталося зіткнення з Hyundai.

У Харкові автомобіль збив коня з вершницею

У результаті події 73-річна пасажирка “корейця” загинула на місці. 14-річна дівчинка, що перебувала в тій же машині отримала травми. Медики швидкої допомоги доставили її до лікарні.

 

 

 

 

У Харківській області водій Mitsubishi на смерть збив жінку

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил дорожнього руху”). Правоохоронці затримали 75-річного водія BYD.

Нагадаємо, раніше в Красноградському районі зіткнулися автомобілі Renault Sandero і Dacia Logan. Аварія сталася 18 липня на трасі Піщанка – Карлівка – Полтава. До медичних установ доставили обох водіїв – 48-річного чоловіка, який перебував за кермом Dacia, і 25-річного хлопця, який керував “французом”. Травми також отримали троє пасажирок першої машини, серед яких дворічна дівчинка. Попри допомогу медиків, водій Renault Sandero помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі