У мерії розповіли, скільки будинків залишаться без опалення

Директор “Харківських теплових мереж” заявив, що в місті практично закінчено підключення опалення. Зараз робочі бригади усувають окремі дефекти і перевіряють, чи немає завоздушок у будинках. Про це Василь Скопенко заявив на сьогоднішньому брифінгу.

У Харкові ТЕЦ-5 залишила понад 400 будинків без гарячої води

За словами комунальника, теплоносій подано на 99% будинків, об’єкти соцсфери і школи вже повністю забезпечені. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то за станом на 25 жовтня було підключено 75% житлових будинків. Скопенко запевняє – тепер у тепломережах не чекають дзвінків харків’ян, а самостійно перевіряють, чи є опалення в квартирах.

“З урахуванням цифр і обсягу робіт, проведених в цьому році, з підготовки до осінньо-зимового періоду, ми плануємо до четверга повністю забезпечити місто теплом. На сьогоднішній день у нас залишилося 106 будинків без гарячої води і 134 будинки без опалення”, – заявив голова ХТС.

В “Харківських тепломережах” пояснили, скільки жителі повинні платити за опалення

За даними офіційного сайту тепломереж, сьогодні в Київському районі Харкова відключені від тепла понад сотні об’єктів. Серед них – дві лікарні, сім шкіл і 106 житлових будинків на вулицях Астрономічній, Академіка Проскури, Жуковського та інших. Однак Скопенко стверджує, що в районі немає такої критичної ситуації і залишилося підключити 73 будинки. Він також заявив, що проблеми з опаленням можуть бути в центрі міста, оскільки там старі мережі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі