У міськраді розповіли, як у Харкові працює громадський транспорт

У Харкові наземний транспорт почав свою роботу з 07:00. Метро все ще використовується як притулок для мешканців. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харкові СБУ просить повідомляти про мітки на дорогах

Транспорт почав курсувати із запізненням, оскільки через ситуацію, що склалася водії пізніше дісталися на роботу. Віцемер Євген Водовозов попросив у харків’ян вибачення за тимчасові незручності. Проїзд залишається безкоштовним.

“Міський наземний транспорт буде ходити не по всіх маршрутах. Повна та точна інформація про це буде оголошена пізніше”, — розповіли в міськраді.

У Печенігах під Харковом підірвали дорогу на дамбі

Нагадаємо, раніше в Харківській області ввели комендантську годину з 22:00 до 06:00. У цей час жителям заборонено перебувати на вулицях і в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток або посвідчень особи. У разі небезпеки можна направлятися в бомбосховища і в комендантську годину. При собі необхідно мати посвідчення особи.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі