У парку Горького передумали скасовувати ходу зомбі

У Центральному парку культури та відпочинку імені Горького вирішили провести фестиваль ZombieFest, присвячений Хелловіну. Він відбудеться у найближчі вихідні – 30 та 31 жовтня.

Як писав Newsroom, раніше в парку скасували проведення будь-яких свят до Хеллоуїна у зв’язку зі зростанням захворюваності на коронавірус. Однак тепер фестиваль вирішили провести із дотриманням карантинних норм. Відвідувачів свята просять дотримуватись соціальної дистанції, носити маску в місцях скупчення людей та приміщеннях, використовувати антисептик для рук. Також усіх закликають вакцинуватись.

У парку Горького інструктор зірвався з висоти

У програмі фестивалю ZombieFest – яскраві шоу, атмосферні декорації та тематичні конкурси. Обидва дні біля Будинку Жахів та на Центральній алеї працюватимуть майстри аквагриму. Програма суботи розрахована насамперед на дітей. Юним учасникам свята запропонують пройти безліч випробувань, полювати на привидів. Діти в карнавальних костюмах зможуть взяти участь в акції “Життя чи частування” та здобути солодощі. Для цього потрібно буде знайти в парк атракціонів, прикрашений вирізаними гарбузами та сказати співробітнику пароль – “Життя чи частування”. У відповідь дитина отримає жменю цукерок.

З 12:00 у Логові Джека на Центральній площі розпочнеться реєстрація учасників конкурсу вирізаних гарбузів, а о 16:30 на Головній сцені відбудеться нагородження переможців. Традиційний конкурс костюма серед дітей відбудеться о 13:00: найяскравіші та найатмосферніші образи будуть відзначені призами. Протягом дня відбуватимуться конкурси на спритність та удачу. Також відбудуться жахливе наукове шоу та прем’єра мюзиклу “Дуже страшні казки”.

Недільний захід орієнтований на дорослих, відвідувати цю програму дітям слід лише з батьками. Організатори підготували конкурси з мотивів популярного серіалу “Гра у кальмари”. Учасники мають пройти схожі випробування.

Одна з найяскравіших подій свята – масова хода зомбі. Воно розпочнеться о 17:30 біля головного входу до парку.

Харківський парк Горького хоче купити новорічні декорації за 4,5 мільйони гривень

Нагадаємо, раніше у парку Горького заклинило “американські гірки” і люди застрягли на висоті. Працівники допомогли спуститися гостям та перезапустили атракціон.

Інші новини Харкова

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі