У поліції розповіли подробиці аварії з перекинутим Chery

У Харкові на Салтівці водій Volkswagen порушив правила дорожнього руху і спровокував ДТП. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

Нагадаємо, аварія сталася сьогодні вранці на перехресті вулиць Наталії Ужвій та Леся Сердюка. У соцмережах з’явилося відео зіткнення, на якому видно, що водій “китайця” їхав на миготливий зелений.

У Харкові в результаті ДТП перекинулася іномарка

За даними правоохоронців, порушником став водій Volkswagen, який не пропустив Chery і врізався в нього. Від удару друга машина перекинулася, але ніхто не постраждав. Патрульні склали на винуватця аварії адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (“Порушення ПДР”). Надалі матеріали передадуть до суду.

258174788_1531174710593101_6582229338094205434_n.jpg

Фото: пресслужба обласного управління патрульної поліції

Нагадаємо, раніше в селі Петропавлівка Куп’янського району сталася аварія, в результаті якої загинув житель сусіднього регіону. Трагедія на трасі Чугуїв – Мілове сталася 30 Серпня. Водій Chery Amulet не впорався з керуванням і вилетів у кювет. Від удару машина перекинулася, а 67-річний житель Лисичанська – отримав травми, несумісні з життям. На місце трагедії виїжджали рятувальники. За допомогою спецінструменту вони розрізали салон авто і витягли тіло загиблого пенсіонера.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі