Уночі РФ запустила 24 дрони та 17 ракет: є влучання у Вилково Одеської області

У ніч на 18 вересня російській війська атакували Україну ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Як повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, «шахеди» летіли з двох напрямків: Приморсько-Ахтарськ (РФ) та мис Чауда (окупований Крим).

Усього зафіксовано 24 ударних БпЛА у напрямку Миколаївської та Одеської областей. 18 ударних дронів знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування.

Росіяни обстріляли Харків крилатими ракетами “Іскандер”

Пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС окупанти здійснили з Волгоградської області. Залучили вісім бортів, зафіксовано пуски 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55. Усі 17 – знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей.

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, під ударом ворога знову був Ізмаїльський район. Зафіксовано влучання в рекреаційну інфраструктуру Вилково, внаслідок чого виникла пожежа. Рятувальники оперативно ліквідували загоряння. Постраждалих серед цивільних, на щастя, немає.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі