У поліції розповіли подробиці смертельної аварії на Окружній у Харкові (Фото)

На трасі зіткнулися два легковики Kia Optima та Toyota Camry. Щоб витягти з уламків авто тіла загиблих, викликали співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Дзвінок про подію надійшов вранці о 08:32. Біля села Черкаська Лозова зіткнулися Kia Optima та таксі Toyota Camry. В результаті лобового зіткнення на місці загинули обидва водії та пасажирка таксі. До лікарні у важкому стані доставили двох трирічних дітей, які перебували в автомобілі Toyota.

За попередніми даними, 34-річний водій автомобіля Kia рухався з боку міста Дергачі в напрямку Білгородського шосе та виїхав на зустрічну смугу, де протаранив таксі Toyota Camry під керуванням 31-річного чоловіка.

Інформацію про автопригоду внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України. Всі обставини аварії встановлюються.

У Харкові легковик вилетів з траси та знесла металевий паркан

Нагадаємо, раніше на Білгородському шосе, 2 пасажирський автобус MAN протаранив легковий автомобіль ВАЗ-2121. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Коментарі