У поліції розповіли подробиці загибелі чоловіка на полюванні

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії на полюванні, яка сталася на території Краснокутського лісництва.

Як повідомили 28 грудня у відділі комунікації Головного управління поліції в Харківській області, НП сталася в неділю. В урочищі під час полювання був смертельно травмований чоловік. Повідомлення про подію надійшло в поліцію о 13:10. На місце виїжджало керівництво “главку” поліції в Харківській області, слідчо-оперативна група і пересувна криміналістична лабораторія.

1.jpeg

З’ясувалося, що 40-річний мисливець зробив постріл з власної гладкоствольної мисливської рушниці ІЖ-27 і випадково потрапив в 39-річного знайомого.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 119 (“вбивство з необережності”) Кримінального кодексу України. 40-річному мисливцеві загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Водночас у 2-й міській лікарні Полтави повідомили про трагічну загибель завідувача хірургічного відділення №2 Романа Ростовського, який віддав медицині та щоденній боротьбі за життя пацієнтів майже 20 років.

У 2005 році він прийшов на посаду лікаря-інтерна з хірургії Гадяцької районної лікарні та паралельно заочно проходив інтернатуру на базі 2-ї міської клінічної лікарні. У 2008 році Ростовський отримав кваліфікацію магістра медицини з хірургії та був прийнятий на посаду лікаря-хірурга. У 2020 році він обійняв посаду завідувача хірургічного відділення №2.

270064561_142655468122323_8142101128107066793_n.jpg

“Роман Васильович впровадив нові методики хірургічного лікування. За вагомий внесок у розвиток хірургічної служби міста був неодноразово нагороджений почесними грамотами та подяками Департаменту охорони здоров’я Полтавської міської та обласної рад. У нашій пам’яті Роман Ростовський назавжди залишиться відповідальним і високопрофесійним хірургом, щирим, добрим і відданим другом, готовим прийти на допомогу в будь-яку хвилину”, – сказано в повідомленні.

Загинув на полюванні: у Харківській області підстрелили хірурга

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік вистрілив у знайомого на полюванні. Як стало відомо, НП сталася вчора біля села Волвенково. 55-річний житель Балаклії хотів вистрілити в зайця, але через власну необережність потрапив у знайомого. Потерпілого доставили в лікарню. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 128 (“необережне нанесення середніх або тяжких тілесних ушкоджень”).

Коментарі