У поліції розповіли, як на водоймі в Харківській області потонув дошкільник

6-річний хлопчик відпочивав разом зі старшими братами та звалився з надувного матраца.

Про це 16 червня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області. Повідомлення про трагедію в селищі Слобожанське Красноградського району надійшло в поліцію напередодні о 14:30.

У Ленінському районі водій ВАЗу злетів з моста в річку та потонув (Фото, Відео)

Правоохоронці з’ясували, що дитина купалася в ставку разом зі старшими братами 12 та 13 років. При цьому дорослі за ними не доглядали. Діти плавали на надувному матраці, й під час купання хлопчик зіслизнув у воду, але не зміг виринути. Брати покликали на допомогу дорослих, але виявити дитину у водоймі вони самостійно не змогли. На місце викликали рятувальників, водолази прочесали дно водойми та підняли на поверхню тіло дитини без ознак життя.

Слідчі Красноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження по п. 2 ч. 2 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України з позначкою “нещасний випадок”. Зараз правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

У Харкові школяр зірвався з греблі та потонув

Нагадаємо, раніше на Журавлівці потонув чоловік. За інформацією правоохоронців, 38-річна жінка та 47-річний чоловік вирішили на спір переплисти річку. Харків’янка змогла дістатися до протилежного берега, а чоловік – ні. Учасниця спору спочатку спробувала самостійно відшукати плавця, а після звернулася за допомогою до інших відпочивальників. Через годину тіло загиблого знайшли у воді неподалік.

Коментарі