У прокуратурі розповіли, скільки експертиз призначено у справі Миколи Харківського

Слідчі призначили 15 експертиз у справі про смертельну ДТП на проспекті Гагаріна. На цей час готові результати тільки двох з них. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

“Зупинялося серце”: потерпілого в аварії з Миколою Харківським виписали з лікарні

Раніше генетична експертиза підтвердила, що за кермом автомобіля Infinity, який на великій швидкості врізався в Chevrolet Aveo, перебував саме 16-річний Микола Харківський. Сьогодні стало відомо, що психіатри підтвердили осудність підлітка. Згідно з висновками фахівців, в момент аварії він усвідомлював свої дії та не страждав психічними розладами. Результати інших 13 експертиз поки не готові.

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. 16-річний водій Infiniti проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора та врізався в легковик. Від удару водій другої машини, 58-річний харків’янин Ігор Носов, загинув на місці. Троє пасажирів Infiniti отримали травми. Микола Харківський, який перебував за кермом авто, раніше був засуджений за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі