У районі Лимана зоозахисники врятували контуженого ведмедя (фото)

Волонтери разом із військовослужбовцями Збройних сил України поблизу деокупованого Лимана врятували ведмедя, який отримав контузію внаслідок російських обстрілів. Про це 6 жовтня повідомили на Facebook-сторінці UAnimals.

“Після того, як ЗСУ звільнили від російських окупантів Лиман та територію навколо нього, у приватному зоопарку виявили закритого у вольєрі ведмедя. Загарбники жорстоко обійшлися з більшістю диких тварин, які там утримувалися, але ведмідь залишився живим. Хоча він у жахливому стані і контужений від снаряда, що влучив до будинку, де він перебував. За три метри від його вольєра все зруйновано. Зараз наша команда героїв-волонтерів везе ведмедя до Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals на лікування. Потім, коли його стан покращиться, ведмідь поїде на реабілітацію до Парку хижаків “Арден” на Хмельниччині. Сподіваємося, що лікування ведмедя буде вдалим і вже скоро він видужає!”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі