У Харкові судитимуть чоловіка, підозрюваного в розбещенні 10-річної дочки

Фігуранту загрожує до восьми років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 25 серпня в поліцію звернулася мати 10-річної дівчинки із заявою. За її словами, ексчоловік здійснював розпусні дії на очах у їх спільної дочки.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка за розбещення школярок

Заявниця розповіла поліцейським, що відеозапис з доказом провини колишнього чоловіка їй інтернетом надіслала невідома жінка.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 26 серпня фігуранту вручили підозру за статтею 156 (“розбещення неповнолітніх, вчинене членами сім’ї”) КК України. Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає до восьми років в’язниці.

Харків’янина звинуватили в домаганнях до дитини: поліція відкрила кримінальну справу (Відео)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Інцидент стався влітку 2016 року. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих і намагався зняти з нього одяг. Через пів року педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, а за мовчання обом хлопчикам добре платив.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі