У районі стадіону “Металіст” увечері перекриють рух транспорту

7 червня на стадіоні відбудеться матч між збірними України та Кіпру. У зв’язку з цим зміниться схема руху особистого і громадського транспорту, а станції метро в цей час закриють.

Про це повідомили в Харківській міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури міста. Так, рух особистого і громадського транспорту по провулку Власовському, а також вулицями Храмова, Державінській і Плеханівській (ділянка від вулиці Молочній до вулиці Польової) буде заборонено з 16:30 до 21:30.

У Харкові до літа перекрили ділянку Московського проспекту

У цей час поміняють і маршрут руху деяких маршруток. Автобуси №68е і 232е будуть висаджувати пасажирів біля станції метро “Проспект Гагаріна”, не доїжджаючи до кінцевої зупинки біля станції метро “Метробудівників”.

З 20:30 до 21:30 по вулиці Плеханівській (від вулиці Молочній до вулиці Молодої Гвардії) не їздитимуть трамваї. У зв’язку з цим вагони 8-го маршруту курсуватимуть за зміненим маршрутом.

В сторону вулиці Одеській: 602 м-н – Салтівське шосе – вул. Салтівський – вул. Академіка Павлова – пр-т Московський – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Польова – вул. Молодої Гвардії – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр-т Героїв Сталінграда – вул. Одеська;

У зворотному напрямку: розворотне коло “Вул. Одеська” – пр-т Героїв Сталінграда – вул. Морозова – пр-т Московський – вул. Академіка Павлова – пров. Салтівський – Салтівське шосе – 602 м-н.

Також під час матчу станції метро “Спортивна” і “Метробудівників” будуть закриті для входу/виходу пасажирів.

Харків’янин просить мерію знести гаражний кооператив

Нагадаємо, раніше в Пісочині на ремонт закрили міст. Ділянка дороги державного значення, який вів до міжнародного аеропорту “Харків” планують капітально відремонтувати до кінця серпня. Для автомобілістів дорожники опублікували картку об’їзду закритої ділянки. Так, автолюбителі зможуть їздити по шосе М-03, М-18 і М-29.

Коментарі