У реанімаціях міста немає жодного вакцинованого пацієнта – віцемер Харкова

Заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та захисту населення Світлана Горбунова-Рубан в ефірі телеканалу Simon розповіла про кількість щеплених від коронавірусу пацієнтів, які перебувають в реанімаціях.

У Харкові шукають медсестер і лікарів для роботи в “ковідних” бригадах

“На сьогодні в стаціонарах Харкова знаходяться 902 людини з коронавірусом, вакцинованих з них – тільки 39. Ви бачите, кількість вакцинованих дотягує до 3%. І хочу сказати, що в реанімаційних відділеннях міста сьогодні жодного вакцинованого пацієнта немає “, – зазначила віцемер.

+1783 хворих коронавірусом за добу: Харківська область встановила новий антирекорд

Нагадаємо, раніше в Харкові від коронавірусу померла 27-річна породілля. Пацієнтка два тижні перебувала на лікуванні в Харківській обласній клінічній лікарні. 2 жовтня медики повідомили, що серце дівчини зупинилося. З огляду на стан вагітної, їй зробили кесарів розтин на 33 тижні. Зараз дитина перебуває під наглядом медиків.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі