У різдвяних урочистостях візьмуть участь 51 тисяча осіб — поліція

У Харкові та області порядок під час різдвяних свят забезпечуватимуть понад 600 правоохоронців. Богослужіння відбудуться у 257 храмах, а участь в них візьме 51 тисяча віруючих. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У святкові дні в Харкові діятимуть посилені патрулі із залученням бійців Нацгвардії. Крім того, силовики створили оперативний резерв і необхідну кількість слідчо-оперативних груп. Патрулі стежитимуть, в тому числі за дотриманням карантинних обмежень.

У Харкові поліція обіцяє винагороду за інформацію про небезпечного злочинця (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харкові анонсували установку більш ніж тисячі дорожніх камер. Прилади стеження розмістять вздовж восьми основних дорожніх магістралей — проспектів Гагаріна, Льва Ландау, Науки, а також на вулицях Полтавський Шлях, Шевченка, Клочківській та в центральній частині міста. Всі засоби стеження будуть підключені до єдиного диспетчерського центру. Крім того, на міських магістралях хочуть реконструювати 130 існуючих та побудувати 29 нових світлофорних об’єктів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі