Гол харків’янки визнали найкращим у жіночій Лізі Чемпіонів

Точний удар Ольги Овдійчук по воротах ісландського “Брейдабліка” був визнаний кращим на груповому етапі турніру. Раніше цей м’яч назвали найкрасивішим у четвертому турі жіночої ЛЧ.

Українка змагалася з Самантою Керр з “Челсі”, Керолайн Міллер з мадридського “Реала”, Стефані Кеті (“Арсенал” Лондон), а також Фрідоліною Рольфе та Ліке Мартенс з “Барселони”. Голосування вболівальників проходило з 20 по 23 грудня. За його результатами удар Овдійчук посів перше місце, на другій позиції розташувалася Мартенс, а третьою стала Рольфе.

 

Нагадаємо, раніше юна харків’янка завоювала бронзову медаль на чемпіонаті світу. Змагання з шашок-100 проходили в Польщі, в них взяли участь 200 спортсменів з різних країн. Володарями нагород вищої проби стали Андрій Блоха (Дніпропетровська область) та Лев Порецький (Київ). Останній також взяв срібло в бліці. А володаркою бронзової медалі стала харків’янка Катерина Мусієнко.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі