У стані сп’яніння збив чотирьох пішоходів: голові Броварської РДА на Київщині вручили підозру

Голові Броварської райдержадміністрації Володимиру Майбоженку вручили підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння. До Шевченківського райсуду Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Про це повідомили в Офісі генпрокурора України.

Учора, 26 квітня, в Броварах посадовець, перебуваючи за кермом автомобіля, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле.

Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовали до лікарні. Попередньо медики діагностовали у двох потерпілих тяжкі тілесні ушкодження, вони перебувають в реанімаційному відділенні. Ще у двох – тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

За інформацією начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, у тяжкому стані перебувають двоє чоловіків. У обох – множинні переломи і забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми. Дівчинка 2,5 років та її мама мають травми середнього ступеню тяжкості. У дитини перелом плеча, рана носа і підшкірна гематома потиличної ділянки голови, у її мами – струс, переломи і травма грудної клітини.

Також начальник ОВА пообіцяв, що голову Броварської райдержадміністрації Майбоженка буде звільнено.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі