У ТРЦ Nikolsky відвідувач кінотеатру вдарив 11-річну дівчинку

Чоловік заявив, що діти заважали йому дивитися фільм. Про це повідомляє Харківське районне управління поліції №1.

Інцидент стався в кінотеатрі ТРЦ на вулиці Пушкінській. Як повідомляють співробітники Ювенальної превенції, компанія з шести школярів у віці 11-12 років перебувала в залі без супроводу дорослих. Діти поводилися голосно, стукали по кріслах, штовхали один одного, не реагуючи на зауваження присутніх і адміністрації.

Мінування “Nikolsky”: адміністрація ТРЦ не пустила поліцію всередину

“Один з відвідувачів робив зауваження, але діти штовхали його крісло, після чого чоловік вдарив по нозі 11-річну дівчинку і кинув ляпас в її сторону. Коли прибули поліцейські, чоловіка не було на місці. Співробітники ювенальної превенції встановили особу чоловіка і склали відносно 35-річного харків’янина протокол за статтею “дрібне хуліганство”, – розповіли в поліції.

Силовики також встановили особи школярів, які бавилися в кінотеатрі, і склали на їх батьків адмінпротоколи за неналежне виконання обов’язків по вихованню дітей.

У ТРЦ Nikolsky евакуювали відвідувачів та шукали бомбу (Фото, Відео)

Нагадаємо, пізно ввечері 24 травня на лоджії ТРЦ Nikolsky з боку недобудованого фасаду спалахнула пожежа. Торгові зали затягнуло їдким димом, через що близько 200 відвідувачів евакуювали на вулицю. Рятувальники оперативно загасили загоряння на третьому поверсі. Площа пожежі склала чотири квадратних метрів. Пізніше в адміністрації розповіли, що вогонь спалахнув через куріння в недозволеному місці.

Коментарі