У заступника голови Харківської облради знайшли російський паспорт — нардеп

Документ РФ Богдан Мальований нібито отримав ще у 2014 році. Про це свідчать документи, які опублікувала нардеп Ірина Фріз.

“Голова Харківської обласної ради (Тетяна Єгорова-Луценко. — Ред.), який обирався від “слуг”, внесла на розгляд сесії облради кандидатуру на посаду заступника голови Харківської обласної ради депутата від ОПЗЖ Мальованого Богдана Юрійовича. До мене як депутата Верховної Ради України надійшло відразу кілька звернень від виборців-патріотів України з повідомленням про наявність у пана Мальованого громадянства країни-агресора”, — написала парламентарій.

Бізнес в Криму та листування нардепа: ТОП-7 скандалів року в Харкові

Фріз також опублікувала фото документів, які нібито підтверджують її слова. Нардеп також звернулася до Служби безпеки України з вимогою перевірити викладену інформацію.

Нагадаємо, раніше співробітники російських спецслужб намагалися завербувати двох жителів Харкова. За інформацією силовиків, двоє громадян України прибули на територію країни-агресора в особистих справах. У жовтні чоловіки були зупинені співробітниками ДПС та передані ФСБ.

Коментарі