У звільнених містах Харківської області виловили ще двох зрадників-поліцейських

Під час відпрацювання звільненого від росіян Ізюма затримали колишнього українського правоохоронця. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Уродженець Ізюма після окупації міста пішов домовлятися про співпрацю із загарбниками. Спочатку його оформили дільничним у псевдополіцейському відділку, а згодом він отримав «підвищення» та став керівником місцевих дільничних. В окупаційній владі зрадник відповідав за «громадський порядок» на вулицях міста. Для того, аби контролювати ситуацію і не допустити можливість місцевим патріотам вчиняти будь-які протестні дії, він особисто разом із представниками збройних формувань рф влаштовував патрулювання та полювання на проукраїнських громадян. Після звільнення Ізюму, зрадник почав переховуватися, але вдавалося це йому недовго.

У Куп’янську затримали начальника окупаційної “поліції” Балаклії, який тікав у “ЛНР”

Інший експравоохоронець, з Вовчанська, коли місто окупувала російська армія, також почав служити окупантам. Рашисти призначили його керувати штабом у псевдополіцейському відділку. Він також разом із російським солдатами патрулював місто та регулярно доповідав своїм кураторам про ситуацію у Вовчанську.

Обом експравоохоронцям повідомили про підозру у державній зраді. Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі