Удар по “Епіцентру” в Харкові: правоохоронці знайшли ще одне тіло і просять очевидців надати відео

Правоохоронці продовжуюють пошуки загиблих на місці удару по гіпермаркету. Як повідомив начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов, цієї ночі на місці, де був відділ з продажу світильників, знайшли ще одне тіло. Загиблих вже 15.

“Слідчі та криміналісти на ногах вже третю добу, працюють майже без відпочинку, чергуються між собою. Але робота не припиняється ані на мить, попри постійні тривоги. Також триває і робота в лабораторії – протягом ночі спеціалісти змогли встановити особи ще двох жертв”, – розповів Сергій Болвінов.

“Якщо ваші знайомі, рідні, сусіди не виходять на зв’язок після цієї атаки і ви припускаєте, що ці люди могли бути неподалік чи всередині під час удару, – звертайтеся до поліції. Це допоможе нам в пошуках”, – звернувся він до громадян.

Очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко також просить відгукнутися свідків удару РФ по “Епіцентру”: тих, хто бачив чи зафільмував російський теракт проти мирного населення просять звернутися до поліції і надати свідчення або відеоматеріали, які є в наявності.

“Кожне свідчення, кожен кадр будуть долучені до матеріалів кримінального провадження і стануть вагомим доказом чергового злочину російських військових”, – зазначив керівник поліції регіону.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі