Українські захисники в Харківській області “відправили до пекла російських спецназівців” та знищили склад боєприпасів (Відео)

Відповідний запис 8 серпня опублікували на офіційному YouTube-каналі Національної гвардії України.

“Аеророзвідка та артилерія Нацгвардії та Збройних сил за підтримки танків відправили до пекла російських спецназівців та склад з боєприпасами на півночі Харківської області. Розвідники виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Згодом вони зафіксували розвантаження артилерійських боєприпасів. Гвардійці передали координати цілі нашим артилеристам, після чого коригували вогонь. Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту “доброї волі” непроханих гостей із фашистської росії. Одночасно з ним відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів, які дбайливо заховали в ангарі, який ми обов’язково відбудуємо після поразки кремлівської орди в Україні”, — йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі