В Чугуєві російський снаряд влучив у багатоповерхівку (Фото)

Про це 28 липня на своїй Facebook сторінці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Сьогодні вранці ворог інтенсивно обстріляв Чугуєв. Попередньо, вогонь вели із ракетних систем залпового вогню. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди. Один із ворожих снарядів влучив у багатоквартирний житловий будинок, сталася пожежа. За попередньою інформацією Центру екстреної медичної допомоги, постраждалих немає. На місці працюють профільні служби”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, вчора ввечері у Чугуївському районі окупанти обстріляли смт Печеніги. Удар було завдано запалювальними снарядами. У місцях прильотів сталося кілька пожеж на відкритих територіях. Також пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі