В одному з районів Харкова близько сотні будинків залишаються без опалення та гарячої води

Обмеження пов’язані з усуненням дефекту трубопроводу на вулиці Космонавтів, 8. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі КП “Харківські теплові мережі”.

За інформацією відомства, через аварію на магістралі в Шевченківському районі без опалення та гарячої води залишаються більше сотні житлових будинків. Подачу тепла призупинили: у провулку та на вулиці 23-го серпня, у провулку та на вулиці Балакірєва, на вулиці Дерев’янка, Космонавтів, Новопрудній, Старицького, Сумгаїтській, Отакара Яроша, Фронтовій та Професорській.

У “Харківських тепломережах” пояснили, скільки жителі повинні платити за опалення

З докладним списком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням. За даними комунальників, відновити подачу гарячої води та опалення планують сьогодні до 21:00.

У Харкові під час ремонтних робіт загинули троє співробітників водоканалу

Нагадаємо, раніше на холод в аудиторіях скаржилися студенти ХНУ імені Каразіна. За їх словами, до 4 листопада в університеті так і не було включено опалення. У більшості аудиторій температура не піднімалася вище + 7, а на верхніх поверхах і зовсім +4. У зв’язку з цим вони звернулися до ректора Тетяни Кагановської з проханням розв’язати проблему.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі