В одному з районів Харкова два дні не буде води

Обмеження пов’язані з ремонтом магістралі на вулиці Арсенальній, 3. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

“Венеція” на Павловому Полі: в Харкові сталася масштабна аварія на водопроводі (Відео)

За інформацією комунальників, з 09:00 10 серпня до 20:00 11 серпня буде припинено водопостачання в частині Новобаварського району. На час виконання ремонтних робіт воду населенню будуть підвозити автоцистернами підприємства КП “Харківводоканал”. З повним списком адрес, де буде відсутнє водопостачання, можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Трагедія на проспекті Гагаріна: з колектора дістали тіла трьох чоловіків та жінки

Нагадаємо, раніше на вулиці Валентинівській почав бити величезний фонтан окропу. Через прорив магістрального трубопроводу з-під землі під величезним напором лилася гаряча вода, обливаючи транспорт, що проїжджав, і потрапляючи на дроти. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Незабаром комунальникам вдалося усунути текти.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі