В Тернопільській області жінка витратила 1,3 мільони гривень на поради ексрасенса

Жителька Почаєва віддала усі заощадження батьків за розмови з жінкою-екстрасенсом. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Тернопільської області.

Продав за півмільйона чужу квартиру: харків’янина звинувачують у шахрайстві

“Бажаючи покращання родинного добробуту та особистого щастя, жінка винесла з помешкання усе, що впродовж багатьох років економили та відкладали її родичі. Дізнавшись, що донька витратила родинні збереження на телефонні розмови з невідомою особою, яка назвалася екстрасенсом на ім’я Олена, батьки прийшли до поліції”, – йдеться в повідомленні.

До співробітників Кременецького відділу поліції звернулася і сама жителька Почаєва. З її слів, в одній із соцмереж вона побачила оголошення про те, що люди з надзвичайними здібностями допоможуть впоратися з усіма життєвими проблемами.

Зателефонувавши за вказаним номером, жінка отримала контакти начебто екстрасенса. Виявилося, що розмови були платні.

Упродовж двох місяців жінка чи не щодня телефонувала “екстрасенсу”, яка представилася Оленою, а після розмови бігла до банку, аби розрахуватися за послуги. Роздруківки з оплати рахунків свідчать, що 20-хвилинні розмови вартували по 30 – 60 тисяч гривень. Тепер жінка не розуміє, як могла витрачати такі гроші.

Суддю з Полтави підозрюють у шахрайстві та вимаганні хабара: чоловікові обрали запобіжний захід

Зі слів родичів, “екстрасенсорні послуги”, обійшлися іхній родині у 1,3 мільйони гривень.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу. Поліцейські намагаються встановити осіб, причетних до шахрайських дій, а краян застерігають від подібного вирішення життєвих негараздів.

Коментарі